+ Meer informatie

Regio-s^fiBpiiüirs

1 minuut leestijd

GOUDA — De 38-jarige Chileen Manuel Lorca, zijn 28-jarige vrouw en zes maanden oude baby worden door de Nederlandse autoriteiten uitgewezen. Het gezin woont sinds september bij een andere Chileense familie aan de Olympiaweg in Gouda. Manuel verblijft al bijna een jaar in Nederland en werkt bij de orgelfabriek Eminent in Waddinxveen.

met de overval te maken te hebben gehad, maar het bankpersoneel heeft hen positief als de daders herkend. Van de buit werd niets terug gevonden, terwijl de politie ook nog zoekt naar een derde kleurling die de vluchtauto bestuurde. Hij had in dit dorp ook een huis kunnen krijgen van de gemeente ware het niet dat hij geen verblijfsvergunning krijgt. De reden is volgens de overheid dat het gezin Lorca via Frankrijk naar Nederland is gekomen. Het Chili comité Gouda heeft geprobeerd staatssecretaris Zeevalking van justitie tot andere gedachte te brengen, maar tot nu toe zonder resultaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.