+ Meer informatie

Inbreker slaat vrouw (78) met

1 minuut leestijd

GRONINGEN —De 78-jarige mevrouw R. B.-S. is in de nacht van zaterdag op zondaig door een inbreker met een bijl aangevallen en vrij ernstig gewond geraakt.

Ze werd in haar woning aan de Friese Straatweg wakker van bijlslagen tegen de senredeur. Toen ze in de woonikamer verscheen stond _ daar een 16 a 18-jarige jongeman, die' haar met de stompe kant van de bijl slagen toebracht. Haar linkerschouder werd verbrijzeld en verder liep ze diep vleeswonden op aan linkerarm en schouder. De Inbreker is daarop zander iets mee te nemen gevlucht. De vrouw lis naar het Academisch zlekenihuis overgebracht. Ze bevindt tódh niet dn levensgevaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.