+ Meer informatie

Nieuwe secretaresse voor Juliana

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Jonkvrouwe C. E. B. Röell is met ingang van 1 mei 1981 op eigen verzoek op de meest eervolle wijze ontheven van haar functie van particulier -secretaresse van prinses Juliana, onder dankzegging voor de belangrijke en waardevolle diensten gedurende vele jaren in deze functie bewezen.

In haar plaats is mevrouw mr. M. Starink-Gooszen benoemd tot particulier secretaresse van prinses Juliana. Zij is tevens benoemd tot hoofd van het particulier secretariaat. Mevrouw StarinkGooszen studeerde rechten in Leiden. Voor haar huwelijk was zij onder meer werkzaam als studentendecaan in Leiden en als directiesecretaresse bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Zij is getrouwd met de heer H. Starink, kapitein ter zee, en heeft twee studerende kinderen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.