+ Meer informatie

Burgemeester faalde

1 minuut leestijd

CHU-fractievoorzitter Van der Nat stelde zich geheel anders op dan zijn collega's. Hij zei, dat hij vorige keer niet mee kon stemmen, omdat er teveel complotachtige kiemen in het spel waren. Moet een man, die weinig politieke feeling heeft, maar toch eerlijk en een harde werker is, aan de kant gezet worden omdat hij deze zogenaamde tweede natuur mist? Nog nooit heb ik Van Helden op oneerlijkheid betrapt, aldus Van der Nat.

Verder zei de fractievoorzitter, dat de houding van de burgemeester hem had teleurgesteld. Iemand die vierkant achter u stond, heeft u laten vallen als een baksteen.

Ik heb behoefte, zo zei Van der Nat, een onderzoek te laten instellen door de commissaris van de Koningin van Noord-Brabant en de zaak tot op de bodem te laten uitzoeken. De motie van de AR, SGP en Gemeentebelangen om een commissie tot onderzoek in te stellen, werd echter verworpen met acht tegen zes stemmen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.