+ Meer informatie

Deventer roofmoord opgelost

1 minuut leestijd

DEVENTER — Het Overijssels recherche bijstandsteam heeft de roofmoord, die op 17 april het leven kostte aan de S4-jarige A. Hartkamp uit Bathmen, employé van een levensmiddelengroothandel, opgelost.

De 24-jarige G. I. uit Deventer, die woensdag als hoofdverdachte werd aangehouden, heeft dit weekeinde een volledige bekentenis afgelegd. G. I. is, evenals zijn 28-jarige vriendin, die verdacht wordt van medeplichtigheid, in voorlopige hechtenis genomen.

Naar de politie zondag pas bekendmaakte blijkt bij de roofmoord niets buit te zijn gemaakt. In de doos die G. I. roofde had hij gedacht een geldcassette met daarin de dagopbrengst van de groothandel te vinden. Bij uitzondering zat op die dag het geld, ruim 22.000 gulden, in een enveloppe, die de overvaller over het hoofd zag en die hij achterliet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.