Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Van milkshake tot pannekoek

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Van milkshake tot pannekoek

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Gewoon Hollands, maar net even anders. Precies zoals je het zelf wilt. Met die gedachten in haar hoofd ontwikkelde culinair redactrice Wilma van Hoeven van het damestijdschrift Libelle allerlei recepten. Sinds 1989 verzorgt zij in dit blad de kookrubriek Wilma Culinair, waarvan nu een boek verscheen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juni 1995

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Van milkshake tot pannekoek

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 30 juni 1995

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's