+ Meer informatie

DEUrsjpildÉSPOST

1 minuut leestijd

927 -]. van den Boogaard, Oss Duitsland — De hereniging van BRD. en DDR heeft ook een drastische wijziging gebracht in het üitgifteprogramma voor volgend jaar. De oorspronkelijke opzet, die wij reeds in april publiceerden, heeft een uitbreiding ondergaan, waardoor nu meer dan tachtig bijzondere zegels op het programma staan, waarin begrepen de "Berlijnse" uitgiften. Behalve diverse series komen er tal van herdenkingszegels, in januari vijf, terwijl de Europa-zegels in mei gehandhaafd blijven. Nieuw-Zeeland — Het programma omvat zowel series als enkele zegels, welke laatste vooral als herinneringszegels zullen worden uitgegeven, bij voorbeeld de ontdekking van de Chatham Eilandengroep. Verder de gebruikelijke aanvullingen op reeksen, onder meer hogere waarden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.