+ Meer informatie

Alfasud met derde deur

1 minuut leestijd

De Alfa Romeo Alfasud is na lang aandringen van het koperspubliek eindelijk leverbaar geworden met een grote derde deur en neerklapbare achterbank. Voorheen werd de Alfasud alleen geleverd met een lastig klein kofferklepje, dat moeizaam toegang gaf tot de bagageruimte. Vanwege de derde deur moest de achterkant van de Alfasud wel wat steviger gemaakt worden, wat onder andere inhoudt dat de kiep niet helemaal tot aan de bumper reikt. Om in te laden moet men de bagage nu over een vrij hoge richel heentilleri. De prijs van de goedkoopste driedeurs Alfasud is ƒ 17.740,-. Deze wagen wordt geleverd met een 1350 cc motor van 79 pk. Er is ook een 1490 cc motor leverbaar van 85 pk en een sportieve versie met 95 pk. Voor alle nieuwe Alfa Romeo's geldt dat de onderhoudsbeurten in het eerste jaar gratis zijn (inclusief de <"-> lerdelen).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.