+ Meer informatie

PRIJSVERHOGING PERSOONLIJKE ABONNEMENTEN

1 minuut leestijd

Omdat wij gebruik kunnen maken van een doorgeefcircuit, zijn de verzend-kosten van ons blad relatief laag. Ruim 2500 ambtsdragers ontvangen het blad via de scriba. De kosten van persoonlijke abonnementen zijn dermate hoog dat we genoodzaakt zijn een prijsverhoging door te voeren. Vanaf 2004 kost een persoonlijk abonnement € 11,00. De collectieve abonnementen worden niet in prijs verhoogd. Op aanvraag kan, wat de verzending betreff, Ambtelijk Contact worden toegevoegd aan het collectieve abonnement van uw kerken-raad. Dan betaalt u € 9,00. Wel graag na overleg met uw scriba. Indien u van deze regeling gebruik wilt maken, dan dient u dit voor 1 februari 2004 door te geven aan onze administratie.

PENNINGMEESTER

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.