+ Meer informatie

Rfegio-ijgtiflppers

1 minuut leestijd

NEERIJNEN — B en w van Neerijnen hebben de Molenstichting Gelders Rivierengebied laten weten geen geld te hebben voor het voorfinancieren van de restauratie van de twee watermolens in het dorpje Heilouw (gemeente Neerijnen). De Molenstichting had b en w om een voorfinanciering in de restauratiekosten daar Monumentenzorg momenteel ook geen geld voorhanden heeft.

vinden op Damstraat 26. In dit gebouw was voorheen de afdeling Sociale Zaken gevestigd. Het SDG is dus niet meer in het gemeentehuis. Het telefoonnummer blijft echter ongewijzigd: 018462244. Op dit nummer is ook Sociale zaken te bereiken die onlangs verhuisd zijn naar het oude groenekruisgebouw aan de Stationsstraat 23.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.