+ Meer informatie

Niet compleet

1 minuut leestijd

De Douanebond is op zich niet tegen verplaatsen van medewerkers. maar hij vindt dat het Rijk zich bij de door de Bijzondere Commissie voor beleidsvorming heeft gebaseerd op de Belastingdienst, die moet optreden een rapport dat verre van compleet als belangenbehartiger van de werkis. Daarin zijn, aldus De Jong, de ge- nemers. Maar die staat volgens de volgen van de automatisering niet Nederlandse Douanebond „volstrekt meegenomen en ook niet de wijziging alleen". De bond en de Centrale in de controlemethoden van de doua- Dienstcommissie staan niet achter ne. „Als men daar geen rekening haar. Zij verzetten zich tegen een inmee houdt, kan het zijn dat iemand houdelijke bespreking van het bedie uit het noorden naar het westen is leidsstandpunt van de directeur-geneovergeplaatst over enkele jaren wordt raal. „De druk is beslist niet van de ontslagen omdat zijn arbeidsplaats als ketel".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.