+ Meer informatie

Ds. Heerschap tachtig jaar

1 minuut leestijd

LETHBRIDGE - Ds. M. Heerschap, emeritus predikant van de gereformeerde gemeente in Lethbridge (Canada), werd gisteren tachtig jaar.

M. Heerschap werd 24 september 1911 in Ouddorp (Zuid-Holland) geboren. Na de Theologische School in Rotterdam te hebben bezocht, werd kandidaat Heerschap in 1948 in Wageningen in het ambt bevestigd.

Vandaar vertrok hij in 1954 naar Lethbridge. in Canada. In 1956 verbond hij zich aan Wageningen, vanwaar hij in 1960 naar Paterson-Peoples Park (USA) ging. Vervolgens was ds. Heerschap nog predikant in St. Catharines (Canada) (1967) en in Lethbridge (1973). Hij ging op 29 maart 1989 met emeritaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.