+ Meer informatie

Beslag op bedrijf Rummy terecht

1 minuut leestijd

ALMELO — De Israëlische firma Hertzano, die het bekende gezelschapsspel Rummikub in Nederland verkoopt, mag het beslag op de onroerende goederen van speelgoedimporteur Otto Simon in Almelo handhaven. Dit heeft de vicepresident van de Almelose rechtbank mr. Breitbarth gisteren in kort geding bepaald.

Otto Simon is de grootste importeur van speelgoed in Europa. De firma heeft de afgelopen jaren onder de naam Rummy eenzelfde spel als Hertzano's Rummikub verkocht. Vorige maand bestempelde het gerechtshof in Arnhem dat als een- „slaafse nabootsing". Hertzano stelt een schade te hebben geleden van 35 miljoen gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.