+ Meer informatie

in Franse Alpen

1 minuut leestijd

dekt, met valse Zwitserse visa Zwitserland probeerden binnen te komen en korte tijd werden vastgehouden. De twee werden aan de Franse kant van de grens op vrije voeten gesteld, omdat de Franse visa die zij bij zich hadden wel echt waren.

Azadi en Vakili zijn vrijdag en zondag gesignaleerd in Valence in Zuid-Frankrijk. Aangenomen wordt dat ze van daaruit hebben geprobeerd naar Italië te ontsnappen. Zondag zouden ze zijn teruggekeerd naar Annecy.

De politie is ook op zoek naar een derde Iraniër, Farquoum Boyer Ahmadi, wiens auto vorige week in. Parijs werd aangetroffen met bloedsporen. Ahmadi was een vriend van de familie Bakhtiar en een van de weinigen die Bakhtiar in zijn huis in een voorstad van Parijs mochten bezoeken zonder afspraak.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.