+ Meer informatie

Opgemerkt

1 minuut leestijd

Deze rubriek is bedoeld om te reageren op de redactionele inhoud van het RD. Alle inzendingen (maximaal 30 regels) moeten voorzien zijn van naam en adres van de schrijver en de titel van deze rubriek. De redactie behoudt zich het recht van bekorting voor. Plaatsing van ingezonden stukken betekent niet dat de hoofdredactie met de inhoud daarvan instemt. Brieven die niet worden opgenomen, worden niet teruggestuurd. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Kortom: ook na 150 jaar homeopathie is slechts in een beperkt aantal publicaties ondubbelzinnig aangetoond dat homeopathische middelen beter werken dan nepmiddelen. Plaats tegenover deze enkele tientallen bladzijden eens de bibliotheken vol evidentie over de effectiviteit van reguliere middelen en het verschil zal duidelijk zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de manier waarop homeopthische middelen werken, want hierover is nog niet één zinvolle publikatie verschenen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.