+ Meer informatie

Oost-Europa

1 minuut leestijd

Vanuit het Christelijk Pedagogisch Studiecentrum (CPS) is het initiatief ontstaan om de Oosteuropese landen te helpen bij het vormgeven aan verlangens voor de op- en inrichting van (christelijk) bijzonder onderwijs, zo meldt het PCO-Magazine. Eind juni is besloten te komen tot de oprichting van een stichting onder de naam "Educa Transfer International". Doel van deze stichting is de samenwerking te bevorderen in de ondersteuning van de (weder)opbouw van het christelijk onderwijs in Oost-Europa, te beginnen in Hongarije. Voor een looptijd van vijf jaar heeft de stichting een bedrag nodig van 3,5 miljoen gulden. Via eigen fondsenwerving zal dit bedrag bij elkaar gebracht moeten worden. In Boedapest wordt een bureau ingericht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.