+ Meer informatie

Renovatie van Lunetten moet in juli beginnen

1 minuut leestijd

VUGHT (ANP) - Het ministerie van welzijn, volksgezondheid en cultuur (WVC) hoopt dat volgende week vrijdag alle contracten voor de renovatie van het Molukse woonoord Lunetten in Vught getekend zijn. Dan kan de renovatie ook daadwerkelijk beginnen. Nog verder uitstel is vanwege het kostenaspect onverantwoord.

De contracten hadden al getekend moeten zijn door de bewoners, maar op de uiterste termijn voor de indiening was dat slechts in één geval gebeurd. Uit overleg bleek dat de bewoners moeite hadden met het feit dat iedereen moest tekenen, wilde er met de renovatie worden begonnen. De bewoners wilden dat deze bepaling zou worden geschrapt, omdat de goedwillenden niet onder de weerstand van anderen mogen lijden.

Het ministerie heeft het contract nu enigszins aangepast, en gaat er vanuit dat de meeste mensen zullen tekenen. Mocht een niet te verwaarlozen deel van de Molukkers toch niet tekenen, dan zal wvc zich opnieuw beraden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.