+ Meer informatie

MAN ziet winst stijgen

MÜNCHEN (DPA)

1 minuut leestijd

De Duitse fabrikant van machines en bedrijfswagens MAN heeft de winst, de omzet en de orderontvangst in het op 30 juni afgesloten boekjaar flink weten te vergroten.

Dat was mede te danken aan groeiende activiteiten in de voormalige DDR, vooral in de sectoren bedrijfswagens en rotatiemachines. De gunstige gang van zaken is aanleiding een verhoging van het dividend voor te stellen van elf tot twaalf mark per aandeel van nominaal vijftig mark, zo heeft MAN gisteren bekendgemaakt.

De winst steeg met 22 procent tot ruim 400 miljoen mark en zal, naar het zich laat aanzien, in het lopende boekjaar verder omhoog gaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.