+ Meer informatie

Verdachte steekpartij aangehouden

1 minuut leestijd

VAALS — De verdachte van de steekpartij vorige week in de Vijlenerbossen in Vaals, waarbij de 29-jarige H. Driessen uit Bocholtz om het leven kwam, is maandag op vrije voeten gesteld.

Dat gebeurde na de reconstructie van de steekpartij. De man, de 60-jarige K.H. uit Kerkrade, heeft tot nu toe als zijn verdediging aangevoerd, dat hij zijn 23-jarige zoon te hulp moest komen toen deze door het slachtoffer, zijn broer en een vriend werd aangevallen en mishandeld. Vader K.H. greep toen zijn mes en stak vervolgens op D. in. De gebroeders D. en hun Duitse vriend hadden op de bewuste dag een café bezocht en gingen daarna wandelen in het bos, waarbij zij met uit de g^ond gerukte boompjes wegversperringen aanbrachten. Hierover ontstond ruzie toen het" gezin uit Kerkrade, ouders en zoon, de weg in hun personenauto versperd zag. Inmiddels zijn D. en zijn Duitee vriend aangehouden op verdenking van mishandeling.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.