+ Meer informatie

Jonge christenen in Montreal aanwezig op infomarkt over paranormale gaven

1 minuut leestijd

MONTREAL - Christenen van verschillende kerken in Montreal hebben onlangs op een ongebruikelijke manier gereageerd op een infomarkt over paranormale gaven. Zij stonden dit keer niet bij de ingang, maar huurden zelf een stand en deelden in totaal 5000 tractaten uit.

Omdat het taalgebruik in de paranormale wereld vaak lijkt op dat van de Bijbel, vonden de initiatiefnemers de markt een goede gelegenheid voor een stukje evangelisatie. Bij de eerstvolgende gelegenheid willen zij opnieuw aanwezig zijn.

In het traktaat werd uitgelegd dat Jezus „het geopenbaarde geheim van God" is. Door gesprekken zouden vier bezoekers christen zijn geworden. Anderen gingen naar een van de kerken in de stad om meer van het christendom te weten te komen.

„We hadden een zwaardere sfeer verwacht", zo deelde Pierre Lebel, directeur van Jeugd met een Opdracht in Montreal, na de bijeenkomst mee. Volgens hem heerste er „een leegte" en leken de meeste bezoekers „in de war" te zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.