+ Meer informatie

BNG komt met 9 3/4 pet lening

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De Bank voor Nederlandsche Gemeenten is van plan over te gaan tot de uitgifte van een 9,75 pet 25-jarige obligatielening 1976 per 1987-2001 van ƒ 100 mhi.

Bij overtekening houdt de bank zich het recht voor het bedrag van de lening te verhogen tot het totaal ingeschreven bedrag of minder, evenwel tot geen hoger bedrag dan 150 min, zo heeft de bank medegedeeld.

De koers van uitgifte zal uiterlijk op 20 oktober voor de beurs worden vastgesteld. De lening zal worden afgelost in 15 nagenoeg gelijke jaarlijkse termijnen, waarvan de eerste vervalt op 1 december 1976. Vervroegde aflossing is gedurende de eerste tien jaar van de looptijd niet toegestaan. Daarna is vervroegde aflossing in de jaren 1986 tot en met 1990 alleen mogelijk tegen een koers van 103 pet en gedurende de verdere looptijd van de lening tegen een koers van 102 pet. De datum van inschrijving is 22 oktober en de datum van storting 1 december Notering van de lening op de Amsterdamse effectenbeurs zal worden aangevraagd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.