+ Meer informatie

Sp

1 minuut leestijd

SOFIA (AP) - Medewerkers van de Bulgaarse geheime dienst zullen in de VS trainingen ondergaan op het gebied van de bestrijding van terrorisme en georganiseerde misdaad, zo heeft luitenant-generaal Stojan Andrejev, de nationale veiligheidsadviseur van de Bulgaarse president Zjelju Zjelev, gisteren bekendgemaakt. Andrejev en andere functionarissen spraken na afloop van een bijeenkomst van hoge vertegenwoordigers van Oosteuropese geheime diensten en hun Amerikaanse tegenhangers met verslaggevers. Het officiële Bulgaarse persbureau BTA verklaarde dat Andrejev de samenwerking tussen de Bulgaarse dienst en de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft geprezen, maar hij gaf geen details.

lonnen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.