+ Meer informatie

Spanje iets minder in trek

1 minuut leestijd

DEN HAAG — In 1980 hebben 1.368.000 Nederlanders een bezoek gebracht aan Spanje, hetgeen een daling is van 0.9 procent in vergelijkine met het jaar 1970, toen 1.380.000 Nederlanders werden genoteerd.

Aldus een mededeling van het Spaans nationaal bureau voor vreemdelingenverkeer in Den Haag, dat verder heeft bekendgemaakt dat er vorig jaar ruim 38 miljoen buitenlanders naar Spanje zijn gereisd tegen bijna 39 miljoen in 1979: een daling van 2,3 pet. van hen zijn 25,2 miljoen per auto gekomen: per trein 2,2 miljoen: per schip 1,5 miljoen en met het vliegtuig 9,7 miljoen. De meeste buitenlandse vliegtuigpassagiers (2,6 miljoen) kozen Palma de Mallorca als eindbestemming. generaal M. G. Geschiere (r) overhahi digde het vaandel aan zijn opvolgétL, It.-generaal C. Baas. 'w

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.