+ Meer informatie

Marmeren pendule

1 minuut leestijd

Wij hebben een pendule van geel gevlamd marmer, waarvan wij u een uitvoerige beschrijving geven. Er staan allerlei figuren op, zelfs Aaron met zijn bloeiende staf. Op de wijzerplaat staat: J. Jacobs, Le Have. Wat kan zo'n pendule waard zijn? Antwoord — Zonder duidelijke kleurenfoto is daar niets van te zeggen! Leest u wel goed: Le Have? Moet dat niet La Haye zijn? Of Le Havre? U ziet: er komen allerlei twijfels boven. Stellig is dit een erg waardevolle pendule, wellicht uit de vorige eeuw, maar zonder goede afbeelding durven wij de waarde niet te schatten. En hoe zijn de afmetingen? En is het marmer overal gaaf? En loopt het uurwerk goed?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.