+ Meer informatie

Kruidnootjes

1 minuut leestijd

50 g boter; 125 g zelfrijzend bakmeel; 50 g donkerbruine basterdsuiker; Vi eetlepel (schenk)stroop; '/i eetlepel koekof speculaaskruiden.

Verwarm de oven voor op 175°C. Zet alle ingrediënten afgepast klaar op het aanrecht. Beboter de bakplaat met wat extra boter. Doe alle ingrediënten in een kom. Was uw handen, maar droog ze niet af en kneed met natte handen alle ingrediënten goed door elkaar. Kneed net zo lang tot het deeg als een bal van uw handen loslaat. Vorm van het deeg kleine balletjes (zo groot als een knikker) en leg de balletjes op de bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de kruidnoten in ca. 20 minuten gaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.