+ Meer informatie

Ryanair geeft half miljoen tickets weg

1 minuut leestijd

EINDHOVEN (ANP) - Ryanair geeft de komende maanden een half miljoen tickets weg.

De prijsvechter doet dat omdat in de eerste zes maanden van het lopende boekjaar 8 miljoen passagiers zijn vervoerd, een absoluut record voor de Ierse luchtvaartmaatschappij.

Het bedrijf denkt dit jaar uit te komen op minstens 15 miljoen passagiers, een stijging van 37 procent. Ryanair onderhoudt onder meer een dagelijkse lijndienst van Eindhoven Airport naar Stansted bij Londen. Vanaf de Brabantse luchthaven kunnen 3000 passagiers gebruikmaken van een gratis ticket. Ze hoeven alleen de luchthavenbelasting te betalen. De gratis stoelen zijn beschikbaar van 1 december tot 10 februari. Ze moeten via internet worden besteld tussen 15 en 19 november.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.