+ Meer informatie

Bondsdag vrouwen Gereformeerde Gemeente

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — In „De Doelen" te Rotterdam wordt op 7 mei de jaarlijkse bondsdag gehouden van de Bond van vrouwenverenigingen, meisjesverenigingen en zendingskransen der Gereformeerde Gemeenten.

Op deze bondsdag, die om kwart over tien begint, zal het openingswoord uitgesproken worden door ds. D. Hakkenberg te Lisse.

Tijdens de morgenbijeenkomst zal ds. C. Vogelaar, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Genemuiden een referaat houden over „Het werk van de Heilige Geest". Mevrouw F. van der Schoot-van Dam zal voor de declamatie zorgen.

's Middags zal ds. Vogelaar vragen naar aanleiding van z'n lezing beantwoorden. Het hoofdbestuurslid mevrouw G. Uijl-Groenendijk zal dan de declamatie voor haar rekening nemen.

Ds. P. Blok van Capelle a/d IJssel zal een meditatie houden over het thema „Blust de Geest niet uit".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.