+ Meer informatie

Drugshandelaar krijgt 12 jaar

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De 58-jarige, uit Hong Kong afkomstige K. W. is vandaag door de rechtbank in Den Haag wegens handel in heroïne veroordeeld tot twaalf jaar cel, de maximumstraf in ons land.

W. werd vorig jaar november in Hong Kong aangehouden en aan Nederland uitgeleverd. Hij zou in 1982, in samenwerking met anderen, zeker 26 pond zuivere heroïne naar ons land hebben laten komen.
Ook zou hij dat jaar minstens 48 pond in zijn bezit hebben gehad. W. opereerde vanuit een Chinees restaurant in de binnenstad van Den Haag.
Onder zijn medewerkers was ook zijn vriendin, die inmiddels tot tien jaar cel is veroordeeld, zowel door de rechtbank als door het gerechtshof.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.