+ Meer informatie

Broertje» twee keer in één Mieiek door politiie aaingehouden

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Twee leden van de bij de Haagse politie overbekende familie D. —van wie Daan bij de gijzeling in Dell was betrokken en zijn broer Laurent wegens enkele overvallen in Den Haag is veroordeeld — zijn in de nacht van woensdag op donderdag voor d e tweede maal in een week aangehouden.

Zij werden nu betrapt bij een poging inbraak in een herenmodezaak. Een week eerder had de politie het tweetal, de 18-jarige Eddy en de 16-jarige Aadje. opgepakt in een Haags cafetaria. Eddy werd toen vrijwel direct weer losgelaten, maar Aadje werd naar Wassenaar overgebracht om gehoord te worden in verband met een diefstalletje uit een villa. Daarna is ook hij weer op vrije voeten gesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.