+ Meer informatie

Spoorlijn naar Rhenen 30 mei klaar

1 minuut leestijd

RHENEN — Van 12 april af zullen de overwegbeveiligingen in Amerongen, Leersum, Rhenen en Veenendaal in de zgn. Veenendaallijn in werking komen.

Eén dag later komt de 1500 Voltspanning op de rijdraad. Om op 30 mei a.s. (als de spoorlijn officieel in dienst komt) de nieuwe clieëntèle van dienst te kunnen zijn, moeten vooraf diverse machinisten en conducteurs wegwijs worden gemaakt. De instructieritten met „echte" gele treinen (nog zonder reizigers) zullen op 7 mei a.s. beginnen. Met nadruk wijst NS er op dat vanaf die datum het betreden van de spoorbaan, zoals nu nog wel incidenteel gebeurt, strikt verboden is en een gevaar voor eigen leven kan inhouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.