+ Meer informatie

Drie vrachtwagens betrokken bij kettingbotsing

1 minuut leestijd

EINDHOVEN (ANP) - Op de A67 richting Venio, net voor verkeersplein Leenderheide, heeft zich gistermiddag om 17.15 uur een kettingbotsing voorgedaan.

Daarbij waren twaalf auto's betrokken, waaronder drie vrachtwagens. Een persoon raakte licht gewond.

De rijbaan is tot acht uur afgesloten geweest. Twee personenauto's raakten in een kop-staart-botsing. Een Duitse vrachtwagen remde op tijd. Een daarachter rijdende, eveneens Duitse, vrachtwagencombinatie merkte dat te laat en kwam er deels achterop en raakte ook een aantal personenauto's. Vervolgens reden er weer auto's bovenop.

De politie vermoedt dat de bestuurders in het drukke verkeer te weinig afstand hebben gehouden, aldus een politiewoordvoerder gisteravond.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.