+ Meer informatie

Fluitconcert

2 minuten leestijd

Wat kan er allemaal niet ee'beuren als eemi parkietje wegivMeist. I>e bewoner van een pand aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam probeerde dijisdagavond zijn -weggevlogen vogel al fluitend tot thuiskomen te bewegen. Dat lukte niet. De man hoorde echter weO steeds vanuit een andere woning aan de Nicolaas Maess'traat tĀ£ruigfluiitem. Hdj dacht in de malins te worden genomen en smeet een leeg bierflesje door de ruiten van die woning.

De poEtle ontrafelde de toestand tot een vrij normale zaak. De 24-jarige bewoonster van het andere pand had niet teruggefloten, maar had haar hond naair binnen willen lokken. De flesjesweiper bood zijn excuses aan en zal de schade vergoeden. te houden. Men heeft de staatssecretaris voor Volkshuisvestinig. en bouwnijiverheid gevraagd of het volgens hem mogelijk en wenselijk is, hier iets aan te doen-. Deze vragen zijn actueel, niu een rechter in Gouda heeft uitgesproken dat de verhuurder gerechtigd is ota een dergelijk verbod uit te vaardigen. vindt men thans veel hinder van wespen. Voor de derde keer binnen enkele dagen liep bijvoorbeeld een vrouw diverse steken op. Het slachtoffer, een toeriste uit Dlemen raakte buiten bewustzijn doordat de angel van de wesp haar luchtpijp verlamde. Zij werd in een ziekenhuis in Apeldoorn opgenomen en maakt het thans redelijk goed.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.