+ Meer informatie

Bevestiging kand. H. Mast

1 minuut leestijd

DE LIER — Zondag had in de Hervormde kerk te De Lier de bevestiging en intrede plaats van Kand. H. Mast uit Nieuwerkerk a.d. IJssel. Als bevestiger trad op ds. C. A. Korevaar uit Rotterdam-Centrum.

Na een appellerende vermanende en vertroostende bediening van het woord uit Matth. 26:14a las ds. Korevaar het bevestigingsformulier, waarop kand. Mast instemde met „Ja, ik van ganser harte".

Aan de handoplegging die hierop volgde namen deel: de bevestiger ds. C. A. Korevaar; en vervolgens de predikanten De Jong (De Lier); Gerritsen (Alblasserdam); Van Wingerden (Zijderveld); Van Vuren (Kamerik); Westerhout (Lienden) en Verboom (Daarle).

's Middags deed ds. Mast in een volle Domkerk van De Lier zijn intrede, waarvoor hij als tekst had gekozen 1 Korinthe 3:9.

Door de dienstdoende ouderling werd ds. en mevr. Mast hartelijk welkom geheten door kerkeraad, gemeente en colleges, waarna hij verzocht te zingen Ps. 121:4. In zijn dankwoord richtte ds. Mast zich tot zijn mentor, de plaatselijke predikant, gemeente de andere collega predikanten, koster, organist, catechisanten, verenigingen en in het bijzonder tot de wederzijdse ouders.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.