+ Meer informatie

Ds. J. VAN DOORN

1 minuut leestijd

Ds. Van Doorn wordt nog verpleegd in het Boerhaave-ziekenhuis te Harderwijk. Na een ernstige operatie ging het aanvankelijk aardig goed. Daarna kwam er een inzinking. Toen we hem dezer dagen bezochten was de toestand weer iets gunstiger.

In zijn hart leeft: in stilheid en vertrouwen zal uw sterkte zijn. Hij mag weten, dat er veel voor hem gebeden wordt in zijn eigen gemeente en elders. Dat acht hij groot, dat hij een plaats heeft in het hart van Gods volk. Meer nog troost hem, dat hij mag ervaren, dat hij een plaats heeft in het hart van de biddende Middelaar. Hij verzocht zijn groeten over te brengen aan alle vrienden en bekenden. De Heere moge hem verder in Zijn gunst gedenken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.