+ Meer informatie

Ontmanteld

1 minuut leestijd

Hans van Mierlo is zijn jas kwijt. Tijdens het bezoek van de parlementaire delegatie aan de Sowjet-Unie hebben de Russen hem de mantel uitgeveegd. Maar de leider van D66 heeft het er wel zelf naar gemaakt. Na afloop van het officiële programme ' "°ft Van Mierlo samen mci n collega's Wöltgens en Beck<^rs-De Bruijn een afzakkertje genomen aan de bar van Hotel National aan de Marksa Prospekt in Moskou. Dit etablissement wordt door mijnheer Heineken bevoorraad.

De drie fractieleiders hebben zich alleen al daarom niet willen beperken tot een glaasje fris. Nu kunnen Wöltgens en Van Mierlo best tegen een (kop-)stootje, van dronkenschap was dan ook geen sprake. Het uitje heeft er echter wel toe geleid dat Van Mierlo en

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.