+ Meer informatie

Landinrichting

1 minuut leestijd

Landinrichting is niet alleen een middel om het landelijk gebied aan de . eisen van deze tijd aan te passen, waardoor boerenbedrijven beter kun- ; nen functioneren, maar het is ook een belangrijk middel voor het behoud van natuur en landschap, alsmede voor het tot stand brengen of verbeteren van de mogelijkheden voor (openlucht)recreatie en toerisme. "Meedoen aan landinrichting" is een handboek waarin wordt uitgelegd hoe het instrument werkt en hoe recreanten en organisaties (ondernemers en belangenverenigingen) kunnen meedenken en -beslissen over het landinrichtingsproces. De publikatie, nummer 8 in de Recreatie Reeks, is te bestellen bij de Stichting Recreatie, Postbus 80547,2508 GM Den Haag. Prijs 29,50 gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.