+ Meer informatie

Antillen willen meer Europese toeristen

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De regering van de Nederlandse Antillen wil meer Europese toeristen gaan interesseren voor een vakantie op de Antillen.

In eerste intantie gaat men zich hierbij richten op West-Duitsland, een markt die volgens de Antilliaanse minister Van der Kuijp van luchtvaart, de meeste mogelijkheden biedt voor de Antillen, meer zelfs nog dan de Amerikaanse. Van 'der Kuijp, die dit woensdag op een persconferentie in Den Haag verklaarde, gaat in dit verband volgende week gedurende drie dagen besprekingen voeren met de Duitse autoriteiten.

De Antilliaanse bewindsman gaat in Duitsland praten over de mogelijkheid om een Duitse chartermaatschappij goedkope vluchten op de Antillen te laten uitvoeren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.