+ Meer informatie

Van de redaktie

1 minuut leestijd

Enige tijd geleden wezen we op de mogelijkheid van de uitgave van preken van verschillende predikanten. We ontvingen gunstige reakties. Daaruit blijkt, dat er wel behoefte bestaat aan deze preken. Zal echter van de uitgave sprake kunnen zijn, dan zullen we toch nog wat meer instemmingen moeten hebben. Daarom willen we hier nog eens op deze aangelegenheid wijzen. Als er voldoende gunstige reakties komen kan de uitgave worden voorbereid. Als u belangstelling hiervoor hebt, wilt u dit dan even aan mij berichten?

Van verschillende kanten wordt er aandrang op ons uitgeoefend om te bevorderen, dat de artikelen van Ds. Kok in ons blad over: „De Pelgrimsreis is voor oud en jong”, in boekvorm worden uitgegeven. We hebben hierover al eens met de schrijver gesproken. Deze bleek in beginsel wel zijn medewerking te willen verlenen. Het gaat er nu om, of hiervoor voldoende belangstelling bestaat. We moeten het daarvan laten afhangen of tot voorbereiding van de uitgave kan worden overgegaan. Er komen nog enige bijdragen. Daarna zou het boek spoedig kunnen verschijnen. Blijkens informaties zou het bij een ruime oplage rond f 8,- moeten kosten. Dat is zeker niet te veel voor een dergelijke uitgave. Wie heeft hiervoor interesse?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.