+ Meer informatie

Tentoonstelling

1 minuut leestijd

Met de uitvoering van al deze Haagse plannen wordt concreet vorm gegeven aan de ambities die de rijksoverheid voor de Randstad in totaliteit heeft. Gezamelijke ambities moeten gezamelijk worden waargemaakt. De overheid is bij deze vernieuwingsoperatie vrijwel geheel afhankelijk van marktpartijen. Circa 85 procent van het investeringsbedrag moet door marktpartijen worden opgebracht. Daarvoor moet vertrouwen bij de marktpartijen worden gewekt voor de inzet en continuïteit van de overheid (gemeente, provincie en Rijk). Over de plannen voor de Haagse binnenstad wordt van donderdag 10 mei tot en met vrijdag 1 juni een tentoonstelling gehouden in het Gemeentelijk Informatiecentrum aan de Groenmarkt. Aan de hand van een maquette en allerlei panelen wordt geprobeerd duidelijk te maken hoe de komende jaren Nieuw Centrum gestalte moet krijgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.