+ Meer informatie

Zes gewonden bij brand

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Bij een brand in cle Wormerveerstraat in Den Haag zijn dinsdagmiddag de 70-jarige mevrouw Vader en vijf brandweerlieden gewond geraakt. De woning van de alleenstaande vrouw brandde uit. AI haar bezittingen gingen verloren, /inclusief honderden guldens die zij onder het tapijt had liggen. De oorzaak en de schade van de brand zijn nog niet vastgesteld.

Aanvankelijk kwamen brandweerlieden een eenvoudige brand blussen. Toen zij echter de deur van de woning openden, ontstond een ernstige ontploffing, waarbij vijf van hen brandwonden aan handen en nek opliepen. Zij zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Den Haag. De vrouw is ernstig gewond overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk. Toename van de criminaliteit: bankkantoren zijn een geliefd onderwerp voor een beroving. Ook het aantal bankovervallen is ieder jaar weer stijgend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.