+ Meer informatie

Welkom bij Terdege op Wegwijs '92

3 minuten leestijd

D'e hoofdmoot van de beurs wordt ook dit jaar weer gevormd door de 180 commerciële en ideële stands. Daarnaast is er echter een scala van activiteiten in de informatieve en ontspannende sfeer, terwijl ook een bezinnend element niet ontbreekt. Zo is er voor de jeugd een kinderboerderij, een veilige speeltuin en een skelterbaan. Voor ouderen zijn er modepresentaties en concerten en er is een creatief plein (met o.a. poppen maken, schilderen, kallligrafie). Op het Oranjeplein zijn onder meer maquettes te zien van koninklijke paleizen. Een oranje loper van 180

TERDEGE 8 april 1992
meter lang en vier meter breed voert de bezoeker naar de presentatiestand van Genemuiden. Centraal staat daar natuurlijk de tapijtindustrie. De stand van Terdege heeft als motto: "Je gelooft je eigen ogen niet". Dat slaat niet alleen op de inhoud van het blad, maar ook op de dingen die u daar ziet. We lichten hier zelfs geen tipje van de sluier op, we verwachten u gewoon op onze stand. Dan maken we graag even een praatje met onze abonnees, want we zijn altijd benieuwd naar uw mening over Terdege. Twee onderwerpen die in Terdege uitgebreid zijn beschreven vindt u terug op de beurs: Bunyans Christenreis met de schilderijen van Albert Wessels en de nieuwe evangelisatiebijbel van de stichting "Geef het Woord door". De Christenreis is inmiddels gedrukt in een eenvoudige, verkorte versie (pocketuitvoering) met 28 afbeeldingen. Iedereen die een exemplaar koopt van een boek met de platen van Wessels ontvangt gratis de pocket. Zelfs mensen die al langer geleden het boek hebben gekocht kunnen een gratis exemplaar afhalen. Het is de bedoeling dat deze versie gebruikt wordt als evangelisatiemateriaal. Hetzelfde geldt voor "De Levensbron", de evangelisatiebijbel van "Geef het Woord door". In deze Terdege kunt u daar alles over lezen. Voor een tientje koopt u drie exemplaren van het boek. Hoe besteedt de reformatorische jeugd vanaf een jaar of zestien de zaterdag, of -wat ruimer genomen- de vrije tijd? In Terdege van 25 maart, 8 april en 22 april 1992 wordt aan dit onderwerp een serie artikelen gewijd. Op de beurs hopen we elke dag een programma te verzorgen rond dit zelfde thema. Ingehaakt wordt ook op de veelgelezen rubriek "Jouw vragen". Woensdag 22 april zal een boek gepresenteerd worden met een bundeling van een aantal vragen en antwoorden die het afgelopen jaar in Terdege zijn behandeld. U kunt het bestellen door de bon op de wikkel van Terdege te gebruiken. Het boekje is ook verkrijgbaar op onze stand. Wel de bon meenemen! Drie medewerkers van de vragenrubriek -ds. R. van Kooten, ds. W. van Vlastuin en de heer J. van 't Hul- hopen elk op een anderedag een inleiding [> Knip de zegel uit en plak hem op de spaarkaart.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.