+ Meer informatie

PERSONALIA

1 minuut leestijd

Ons redactielid Ds. M. Baan, thans woonachtig te Driebergen, is weer zo ver hersteld, dat hij weer enige arbeid kan verrichten. Hij heeft eerst een paar zondagen alleen ’s morgens gepreekt, maar nu gaat hij elke zondag tweemaal voor in de bediening van het Woord. Vanzelf zijn wij – zo schreef hij – ook zeer dankbaar met ons herstel. De Heere heeft getoond ons niet te vergeten, en wat Hij bij de aanvang heeft willen geven, zo hopen en vertrouwen wij dat Hij ook bij de voortgang alles wel zal maken.

Ds. N. de Jong van Driebergen moest zich opnieuw aan een behandeling in het ziekenhuis laten onderwerpen. De Heere houdt getrouw Zijn Woord. Dat mocht hij ondervinden. De Heere heeft het welgemaakt. De zondag, die na de verschijning van ons blad komt, zal hij wanneer alles verder naar wens verloopt weer mogen voorgaan in de bediening van het Woord. En dat is de begeerte van zijn hart. Ook hier blijkt, dat dagen van tegenheden nog wel eens dagen van bijzondere zegen zijn.

We zijn met hen verblijd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.