+ Meer informatie

Vlaardingen: haast maken met aanleg recreatiegebied

1 minuut leestijd

VLAABDINGEN/MAASSLUIS — B en w van Vlaardingen zuilen aan de Reconstructiecommissie Midden-Delfland een dringend verzoek doen op korte termijn aan te vangen met de verdere planvorming en inrichting van het recreatiegebied „De Lickebaert", gelegen tussen vlaardingen en Maassluis.

Hiermede geeft zij gehoor aan de motie van de gehele Vlaardingse gemeenteraad. Werd in 1976 het gebied de Lickebaert onder de werkingssfeer gebracht van de ontwerpreconstructiewet Midden-Delfland, met als doel onder andere snellere realisering van het recreatiegebied, thans blijkt nog steeds geen schot in deze zaak te zitten. De raad is van mening dat hierdoor een aanzienlijke vertraging is ontstaan in de realisering van een meer aantrekkelijk recreatiemilieu in het Rijnmondgebied. Doordat de Reconstructiecommissie Midden-Delfland nog geen actieve aanvang heeft gemaakt met de planvorming verkeren ook de in dit gebied werkzame agrariërs in het ongewisse over de continuïteit van de bedrijfsvoering. Het verzoek van b en w van Vlaardingen zal onder meer inhouden een uitwerking van het door het recreatieschap vervaardigde en door de gemeente Vlaardingen en Maassluis en Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland aanvaarde recreatiebasispl^n van de Lickebaert.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.