+ Meer informatie

SPRANG-CAPELLE - De

1 minuut leestijd

SPUKENISSE - Het conflict dat acht verloskundigen uit Spijkenisse en Rozenburg met een van de gynaecologen uit het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse hadden, is opgelost. De gynaecologe, die medio volgend jaar met pensioen zou gaan, vertrekt al in januari. De verloskundigen boycotten al vanaf september de Spijkenisser gynaecologe. Zij verwijten haar vergeetachtigheid, onkundig handelen en grof taaalgebruik tegen de patiënten.

gemeente heeft de grondprijzen verlaagd voor het bedrijventerrein Berkhaag. Voor de bouw van een bedrijfspand moet 65 gulden per vierkante meter worden betaald, voor een bedrijfspand met woning 76 gulden per vierkante meter en voor een pand op een goed zichtbare plaats 81 gulden per vierkante meter.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.