+ Meer informatie

Zielig

1 minuut leestijd

Nog één ding: het huwelijk is niet de enige weg om gelukkig te zijn, in feite is het zelfs een moeilijker weg dan alleen blijven. In onze kringen is het nog steeds zo dat het ,,zielig" is om alleen te zijn. Dat is niet waar. De Bijbel zegt nergens dat het ,,alleen" zijn onder het huwelijk staat. Denk aan wat Paulus zegt: ,,Het is. een mens goed geen vrouw aan te raken", (1 Kor. 7:1), en als je nu denkt dat dit uit z'n verband gelicht is, kan ik je het boek van J. van Bruggen aanraden, ,,Het huwelijk gewogen" heet het, wat zeer verhelderend is over heel 1 Kor. 7. Een moeilijk boek, maar de moeite waard, als je Gods Woord hierin beter wilt ver

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.