+ Meer informatie

OSSENDRECHT - Een

1 minuut leestijd

uitslaande brand heeft gistermorgen discotheek De Boog aan het Hondseind in Ossendrecht in de as gelegd. Een ernaast gelegen cafetaria en een winkel in doe-het-zelf-artikelen liepen water- en rookschade op. Over oorzaak en schade is nog niets bekend, aldus politie en brandweer in Ossendrecht. De brandweer kreeg de melding tegen kwart voor vijf. Bij het bluswerk vroeg zij assistentie van de brandweer Putte. De politie bekijkt in haar onderzoek ook of er moge

Volgens de rijkspolitie raakten twee motoren op een twee meter breed zandpad met elkaar in botsing. De 21-jarige uit Vriezenveen afkomstige bestuurder van de tweede motor is zwaargewond naar een ziekenhuis overgebracht. Geen van beide bestuurders droeg een helin.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.