+ Meer informatie

Toyota Starlet

1 minuut leestijd

In vijf jaar tijd werden er in 68 landen bijna 800.000 Starlets verkocht. Een populair wagentje dus, die Starlet, en Toyota zorgde er bij de nieuwe uitgave wel voor dat de sterke punten behouden bleven. Net als zijn voorganger is de nieuwe Starlet dus een bijzonder pittig karretje. De 1,3 liter injectiemotor met drie kleppen per cilinder zorgt ervoor dat de acceleratie van 0 tot 100 km slechts 10,3 seconden in beslag neemt. Daarmee geeft de Starlet heel wat andere auto's het nakijken. dige smaak werd de vormgeving van de auto wat ronder gemaakt. De Starlet vertoont nu ook wat meer familiegelijkenis met zijn grotere broer, de Corolla. Heel bijzonder is dat de Starlet geleverd kan worden met aan anti-blokkeersysteem (ABS). De prijzen van de nieuwe Starlets lopen van 18.995 gulden voor de 1.3i "Friend" tot 25.795 gulden voor de 1.5 Diesel. De meerprijs voor het anti-blokkeersysteem bedraagt 2990 gulden. De Toyota Starlet is klein, maar dapper; met zijn pittige 1,3 liter nakijken. et injectiemotor geeft hij heel wat In overeemstenuning niSl^^&Ma • S!'@Ê re auto

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.