+ Meer informatie

DE NOORD

1 minuut leestijd

ALBLASSERDAM — Op 24 augustus zal op de werf van Van der Giessen-De Noord de tewaterlating plaatsvinden van een sleepzuiger met een laadruiminhoud van 2900 m3 voor IHC Holland in Rotterdam.

Het schip, dat „Sulawesi II" zal heten, is bestemd voor een Indonesische opdrachtgever. IHC besteedde de bouw uit gezien de vele opdrachten die zij zelf onder handen heeft. De doopplechtigheid wordt verricht door mevrouw Sutopo Yuwono, de echtgenote van de Indonesische ambassadeur in ons land. Aan het eind van het jaar zal de „Sulawesi II" aan de Indonesische opdrachtgever worden overgedragen, aldus werf Van der Giessen-De Noord.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.