+ Meer informatie

mms m misp

1 minuut leestijd

We zitten middenin de slappe tijd. Er komen wel puzzels binnen, maar minder dan anders. En ook met tekeningen en brieven loopt het niet hard. Ik begrijp dat. In de vakantie komt er dikwijls niet zoveel van terecht. Na al die vrije dagen zal er wel weer het een en ander in de brievenbus rollen. Daar zit ik rustig op te wachten. Zodoende hoef ik alleen maar te bedanken voor het mooie tekenineenverhaal van een paar olifanten die haast-je-repje hun antwoorden naar oom Rien opsturen. Héél aardig! prijs uit, oom? Jazeker. Ik heb nog een heel rijtje wachtenden. Deze week is aan de AZ Lisse, voor haar vreemde man op een Australisch dier en de albumbladeren met 'foto's'. Prima werk! I S J E S voor mij is het ook gemakkelijker. Goed? en alle agenten trokken de broodmolen wijdkeels open en lachten de bladeren van de bomen. „Hi-ha-ha! Ha-ha-hÜHA-HA-HA!" Het daverde over het plein.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.