+ Meer informatie

Verversing

1 minuut leestijd

Tijdens het laatste JOVD-congres heeft Cor Schagen ferme kritiek geleverd op het gebrek aan doorstroming in het kader van de VVD. De mogelijkheden voor een carrière binnen de liberale partij zijn op dit moment minimaal. Schagen erkent dat de electorale verliezen van de afgelopen jaren heeft geleid tot een inkrimping van het partijkader. Ook is hij zich ervan bewust dat zich binnen deze partij veel hoger opgeleide leden bewegen die een hoge plaats op de ranglijst ambiëren. Toch brengt deze verklaring voor hem geen goedkeuring van de bestaande situatie met zich mee. „Het is een feit dat er sinds 1982 geen nieuw bloed meer in de fractie is gekomen. Ik denk dat het van groot belang is dat er op dat gebied eens iets gebeurt. Dat geldt overigens niet alleen voor de fractie in de Tweede Kamer, maar ook voor de Provinciale Staten, de gemeenteraden en de partij zelf. Overal zitten

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.